Meghan Markle și Prințul Harry, în pericol în propria casă din California


Ducii de Sussex au sesizat poliția de 9 ori în ultimele 9 luni, reclamând încălcarea proprietății private sau alte infracțiuni împotriva proprietății. Cei doi nu se simt în siguranță în SUA, după ce Familia Regală le-a retras serviciul de protecție.


Meghan Markle și Prințul Harry au dezvăluit în interviul-eveniment de luna trecută că au motive să se teamă pentru viețile lor, după ce proprietatea le-a fost încălcată în mod repetat. Conform ziarului The Telegraph, Biroul Șerifului din Santa Barbara a fost solicitat de 9 ori în ultimele 9 luni, pentru a interveni în cazuri de încălcare a proprietății. 

Oamenii legii vorbesc despre multiple declanșări de alarmă și de infracțiuni împotriva proprietății, fără a da detalii.

Însă, Ducii de Sussex au povestit cum s-au trezit cu un bărbat de 37 de ani în curtea lor, în Ajunul Crăciunului. Intrusul a fost prins și escortat afară. La două s-a întors și a fost arestat de polițiști. 

Meghan Markle și Prințul Harry au rămas fără serviciile de securitate oferite de Coroana britanică după ce au părăsit Familia Regală. Ducesa de Sussex a dezvăluit, în interviul acordat ralizatoarei TV Oprah, că a scris Familiei Regale în încercarea de a o convinge pe Regină să nu-i retragă nepotului ei dreptul la protecție. 

Conform ducesei, familia lor este în pericol, mai ales că William ar fi fost amenințat cu moartea.

Această pretenție este considerată „arogantă” de unii analiști apropiați Palatului Buckingham, fiindcă serviciile de securitate oferite ducilor ar fi costat bugetul de stat circa 5,5 milioane de lire sterline pe an.

Din luna august a anului trecut, Meghan Markle și Prințul Harry locuiesc într-o casă din Santa Barbara pe care au plătit 14,5 milioane de dolari. Securitatea lor și a copilului lor este asigurată de o firmă privată de pază, însă în afara locuinței sunt expuși 100%.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Miliția Modei cu Costi Diță: „Salma Hayek îmi dă senzația de bombă cu ceas!”

related posts

Modifică setările cookies