Meghan Markle și Prințul Harry, invitați de onoare la un concert de miliarde. „Toți vom avea de câștigat”


Meghan Markle și Prințul Harry vor asista la un concert anunțat de organizația Global Citizen în Los Angeles. Evenimentul, la care vor participa multe staruri ale muzicii, este organizat cu scopul de a strânge bani pentru vaccinuri anti-Covid.


Ducii de Sussex au confirmat participarea la concertul care va avea loc pe SoFi Stadium din Los Angeles. Evenimentul, care va fi înregistrat în ziua de duminică, 2 mai, va fi televizat în data de 8 mai. Selena Gomez va fi gazda evenimentului, la care nu va avea acces publicul.

Artiști precum J Balvin, H.E.R., Jennifer Lopez și Foo Fighters vor urca pe scenă, iar scopul evenimentului este acela de a-i convinge pe marii filantropi și corporațiile să doneze bani pentru a susține vaccinarea anti-Covid în statele sărace. 

Mai mult, organizatorii au cerut 22,1 miliarde de dolari liderilor lumii pentru achiziția a două miliarde de doze de vaccin, teste și medicamente pentru cele mai sărace țări din lume.

Toți vom avea de câștigat, vom fi mai în siguranță atunci când toată lumea are acces egal la vaccin”, au transmis Meghan și Harry într-o declarație citată de bbc.com.

Concertul VAX Live va fi disponibil, pe 8 mai, la posturile tv din SUA, dar și pe pagina oficială de YouTube a organizației Global Citizen.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Cele mai noi efecte de pe TikTok

related posts

Modifică setările cookies