Meghan Markle și Prințul Harry, prima apariție de gală împreună după Megxit, la Londra


Meghan Markle și Prințul Harry s-au întors la Londra pentru un eveniment public, primul după ce au renunțat la privilegiile regale.


Meghan și Harry s-au întors la Londra pentru un eveniment de gală aflat sub patronajul Reginei Elisabeta a II-a, pentru prima dată de la retragerea din postura de membri seniori ai Casei Regale. 

Joi seară, cei doi au participat la o ceremonie de premiere a veteranilor răniți în teatrele de operațiuni, care a avut loc la Mansion House, Londra, reședința oficială a primarului Sadiq Khan.

Evenimentul este, totdată, ultima apariție publică a ducilor de Sussex în calitate de reprezentanți ai Casei Regale Britanice. La sfârșitul lunii martie, Harry și Meghan vor fi oficial în afara Familiei Regale.

Cei doi s-au asortat pentru acest ultim eveniment public în calitate de reprezentanți ai Casei Regale, purtând ținute dominate de culoarea albastră. 

Citește și: Turul de adio! Harry și Meghan s-au reunit la Londra pentru ultimele zile de „domnie”

Meghan a purtat o rochie trei-sferturi, fără decolteu, accesorizată cu pantofi cu toc bleumarin și poșetă în ton cu pantofii.

Harry a completat acest tablou cu un costum albastru închis, accesorizat cu o cravată bleu.

Ducii de Sussex au anunțat pe rețelele sociale că au participat la un evenimt de tradiție ai Familiei Regale, iar unii dintre fanii lor i-au taxat pentru asta.

„O noapte de cazare la Goring Hotel costă 8.400 de lire și e la 2 minute de Palatul Buckingham și la o oră de Frogmore Cottage, pentru renovarea căreia contribuabilii au plătit 2,8 milioane de lire. Cine plătește aceste costuri obscene de cazare la hotelul Goring?”, s-a întrebat un internaut.

„Ce zici de niște fotografii alături de acești veterani? Ce zici de niște fotografii patriotice, Megan?”, a comentat un altul.

„Cred că Meghan a forțat un zâmbet prefăcut tot timpul. Este de înțeles dacă ne gândim că plecarea lor nu a fost tocmai elegantă. Trist pentru Regină și restul familiei că Archie nu a venit cu ei, devreme ce nu știm câți ani mai au de trăit bunicii lui”, a scris altcineva.

Fotografii: Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO: Serena Williams a închis gura unui reporter când i-a pus întrebări despre Meghan Markle

related posts

Modifică setările cookies