Meghan Markle și Prințul Harry, spionați cu dronele în casa lor din Los Angeles


Meghan Markle și Prințul Harry sunt departe de viața liniștită pe care și-au dorit-o. Intimitatea lor este frecvent încălcată de paparazzi în căutarea de fotografii senzaționale.


Siguranța foștilor reprezentanți ai Casei Regale Britanice este problematică peste Ocean. Meghan și Harry nu au încă o echipă privată de securitate care să-i țină la adăpost de intruziuni din afară.

Doar în luna mai, cuplul princiar a reclamat la poliție 5 acte de pătrundere neautorizată în perimetrul reședinței lor temporare din Los Angeles. Intrușii, a căror identitate nu a fost aflată, au folosit drone operate de la distanță pentru a-i filma și fotografia în propria casă. Aparatele de zbor au zburat la o înălțime mai mică de 7 metri, scrie The Daily Beast.

Ei au văzut acest drone venind spre ei și intuiesc că sunt operate de fotografi, dar nu pot doar presupune asta. Meghan a primit amenințări cu moartea rasiste la nunta ei, așa că amenințarea este foarte reală pentru ei”, spun surse din anturajul lor, pentru sursa citată.

Citește șiPrințul Harry, supărat că toată lumea dă vina pe Meghan pentru părăsirea Familiei Regale. „Eu am venit cu ideea”

Un purtător de cuvânt al poliției din Los Angeles a declarat că intruziunea din 20 mai a fost raportată la ora 11:12. Meghan și Harry se jucau la piscină cu fiul lor, Archie, de Memorial Day și au văzut drone survolând casa.

Fotografii cu cei doi și cu câinelele lor au apărut deja în presa tabloidă de peste Ocean. Cei doi cred că imaginile au fost făcute tot cu ajutorul dronelor. În SUA, folosirea acestor echipamente de zbor în suvolarea persoanelor este interzisă dacă nu ai permis de pilot de drone.

Totuși, conform legii, dronele care costă sub 1.000 de dolari, considerate mai puțin dotate tehnic, pot fi folosite fără restricții.

De la mutarea lor în America, Meghan și Harry au avut parte și de urmăriri cu mașinile în trafic. În unele cazuri, paparazzi le-au pus viețile în pericol pentru câteva fotografii exclusive.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO: Vezi și VIDEO: Viaţa bate vlogul - sez. 2, episodul 9: Diana C: de la temeri la 5Gang

FULLSCREEN
Meghan Markle și Prințul Harry, spionați cu dronele în casa lor din Los Angeles
  • /

related posts

Modifică setările cookies