Meghan Markle, sprijinită de femeile din Parlamentul britanic. Ce au făcut acestea pentru ducesa de Sussex


Meghan Markle le-a sensibilizat pe femeile din Parlamentul britanic. Nu mai puțin de 72 de demnitare au semnat o scrisoare deschisă în care și-au arătat susținerea pentru ducesa de Sussex, în „războiul” cu mass media din Regat.


Documentul, făcut public marți, la doar o zi după anunțul acordării unei noi amânări a Brexitului, conține îngrijorări ale femeilor din Parlament în legătură cu încălcarea gravă a vieții private a ducesei de Sussex. În scrisoare este condamnat comportamentul agresiv al jurnaliștilor, acuzați că o hărțuiesc pe Meghan Markle.

Prințul Harry a chemat în instanță două publicații britanice pentru denigrarea sistematică a soției sale, dar și pentru sustragerea unor informații din telefonul personal.

Citește și: Imagini nemaivăzute cu Meghan Markle înainte de a deveni ducesă, făcute publice de un fost coleg de platou

Cele 72 de semnatare ale scrisorii, care reprezintă o treime din numărul total al femeilor din Parlamentul britanic, fac parte din partide diferite.

Holly Lynch (33 de ani), membră a Partidului Laburist, parlamentar de Halifax, a declarat că femeile din Parlamentul de la Londra nu puteau sta deoparte în acest caz. 

„Uneori, articolele și titlurile au reprezentat o invadare a vieții noastre private și au lansat atacuri la adresa caracterului nostrum, fără niciun fel de motiv din câte putem vedea. Din acest punct de vedere, așteptăm ca media naționale să aibă integritatea de a ști când un articol este în interes national și când caută să distrugă o femeie, fără niciun motiv anume”, se arată în scrisoarea semnată de aceasta, conform Vanity Fair.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO: Meghan Markle, cum a ajuns ducesă

related posts

Modifică setările cookies