Meghan Markle, vizitată de Regină chiar înainte să nască


Meghan Markle trebuie să nască zilele acestea, iar Ducesa de Sussex a fost ”cât se poate de clară despre ceea ce își dorește” în timpul travaliului. 


Spitalul NHS Frimley Park din Surrey, care se află la 30 de minute distanță de reședința Ducilor de Sussex, Frogmore Cottage, este în așteptare, conform ziarelor britanice. Meghan plănuiește să stea acasă ”cât de mult posibil”, o dată ce intră în travaliu, dar va fi transferată la spital imediat în eventualitatea apariției unor complicații. 

Citește și: Mesajul lui Meghan și Harry pentru Prințul Louis, criticat intens de fani. ”Este mai mare în rang decât voi”

”Nu mai durează mult. Meghan este extrem de încântată. Desigur, este emoționată - pentru că este prima oară, dar ea și Harry abia așteaptă venirea pe lume a copilului”, a declarat o sursă regală.

”Planul nu s-a schimbat, Meghan a fost cât se poate de clară despre ceea ce își dorește. Primești, zilnic, sfaturi medicale, iar când va intra în travaliu, vrea să stea acasă cât de mult posibil, însă dacă este în situația în care ceva nu merge bine, va accepta să meargă la spital”, a mai spus sursa menționată mai sus. 

Între timp, Regina Elizabeta a II-a i-a făcut o vizită-surpriză lui Meghan, la Frogmore Cottage, conform The Sun. Se pare se Maiestatea sa a întâlnit-o acolo și pe mama lui Meghan, Doria Ragland.

Conform unei angajat al Palatului Regal, ”Maiestatea sa a dorit să le ureze, oficial, bun venit în noua casă Ducilor de Sussex, aceasta fiind primul lor oaspete. La urma urmei, aceștia s-au mutat practic în grădina din spatele casei ei. Meghan și Harry au fost încântați să-i arate casa”.

Foto: Getty

Vezi și: Regina Maria: "România are nevoie de o față în Paris și eu voi fi acea față"

related posts

Modifică setările cookies