Meghan Markle vrea să nască acasă, ajutată doar de o moașă


Au mai rămas doar câteva săptămâni până când Meghan Markle va naște. Ducesa și-a făcut deja planul prin care vrea să aducă pe lume primul său copil. 

Tag-uri:

Jurnaliștii de al Daily Mail scriu că Meghan a decis să nască acasă, la reședința din Windsor. O singură moață va asista la momentul emoționant, pe care îl așteaptă o lume întreagă. 

Totuși, potrivit unor prieteni apropiați ai cuplului regal,  Harry și Meghan nu au exclus  o naștere la spital. Și asta pentru că o femeie care are de peste 35 de ani prezintă un risc crescut de naștere prematură sau necesitatea unei sau cezariane.

 

Doar Regina Elisabeta a mai făcut acest lucru

Regina Elisabeta i-a născut acasă pe toți cei patru copii ai săi (prințul Charles, prințesa Anne, ducele Andrew și contele Edward ).

 Kate Middleton i-a născut pe toți cei trei copii ai săi la spital. Să nu uităm de celebrele fotografii cu bebelușii, pe care părinții le fac la ieșirea din spital și care fac deliciul fanilor Casei Regale din lumea întreagă. 

Meghan Markle are toate șansele ca planul ei să iasă perfect. Pe toată durata sarcinii a fost foarte activă, a făcut mult sport și nu are probleme de sănătate care să o împiedice să aducă pe lume bebeșușul în intimitatea căminului său. 

 

Vezi și  Cezariana versus nasterea naturala

Doctorul ginecolog Ruxandra Dumitrescu, argumente pro si contra pentru nasterea naturala si nasterea prin cezariana Prof. Dr. Luiza Spiru, despre efectele stresului asupra organismului
related posts