Meghan și Harry așteaptă gemeni? Motivul pentru care toată lumea crede asta


Mai sunt doar patru luni până când vom afla adevărul. Până atunci, nu știm mare lucru despre sarcina Ducesei, în afară de faptul că va naște în primăvara anului viitor. 


Nu știe nimeni încă ce sex are bebelușul sau ce nume va purta. Dar, potrivit unei case de pariuri, există acum supoziții că Ducesa ar aștepa, de fapt, doi copii. 

Pe site-ul de pariuri on-line de pariuri online Paddy Power oamenii bani în ideea că iubitul cuplu regal ar aștepta gemeni. Se spune că ă persoană apropiată de Meghan ar fi pariat  prima pe această informație. 

În ultimele zile, mai multe persoane au pariat pe acest lucru, astfel că  acum cota este de 5/1.

Un purtător de cuvânt al companiei de pariuri din Irlanda a spus: "A trebuit să suspendăm pariurile. Am văzut un model aproape identic de pariuri înainte de anunțurile angajamentului și sarcinii cuplului.

"De când a început ziua, fluxul de pariuri ne-a determinat să credem că probabil că jucătorii de pariuri - sau o sursă apropiată cuplului- știu ceva mai mult decât noi".

Șansa de a avea gemeni este de aproximativ 1 la 250 de nașteri, ceea ce nu face ca aceasta să fie o situație deosebit de rară. Dar gemenii nu au apărut în familia regală britanică de aproape 600 de ani. 

Ultima dată când s-au născut gemeni în familia regală a fost în octombrie 1430, când Joan Beaufort, regina Scoției, a dat naștere băieților gemeni Alexander și James. Alexandru a murit în același an în care s-a născut, în timp ce James a ajuns să fie Rege.

Totuși, în anunțul oficial, reprezentanții Casei Regale au anunțat că Meghan și Harry așteaptă un copil. Unul singur, deci. 

 

 

În plus, în cel mai recent anunț al Palatului  Kensington, care datează de pe 24 noiembrie, s-a transmis faptul că  Meghan și Harry se vor muta în Frogmore Cottagedin Windsor , pentru a se ăpregăti de nașterea primului lor copil. Deci tot la singular.  

related posts