Meghan și Harry au ajuns în Africa. Archie, cel mai tânăr reprezentant al Casei Regale care călătorește oficial


Ducii de Sussex, Meghan și Harry, au aterizat luni dimineață la Cape Town, capitala legislativă a Africii de Sud. 


Cuplul regal a fost primit cu fast pe continent, cu ocazia primei lor vizite oficiale de când sunt părinți. Fiul lor, Archie Harrison, îi însoțește în acest turneu pe continentul negru. La vârsta de 4 luni și 17 zile, Archie este cel mai tânăr reprezentant al Casei Regale Britanice care efectuează un turneu oficial.

Sărbătoarea a început la Cape Town cu mult timp înainte de aterizarea celor trei pe pământ african. Dansatori tradiționali din Nyanga, o suburbie a capitalei, au întreținut atmosfera înainte de vizita oficială. Ducii de Sussex vor participa în cursul zilei de azi la un workshop despre drepturile omului și siguranța familiei, la care vor lua parte copii de mai multe vârste din Cape Town.

Archie Harrison, cu căciulă pe cap la aeroport

Ducii de Sussex au aterizat luni dimineață, cu întârziere, pe aeroportul din Cape Town, după ce au călătorit cu o cursă regulată British Airways. La ieșirea din aeroport, Archie a fost văzut în brațele protectoare ale mamei sale, purtând pe cap o căciulă destul de groasă. 

FOTO: Profimediaimages.ro

Citește și: Meghan și Harry și-au dus copilul de 4 luni într-un pub din Windsor. Ce a făcut Archie două ore

Cuplul regal a fost primit cu multă căldură în Nyanga, un orășel cu 58.000 de locuitori de la periferia capitalei Cape Town. Așezarea are o densitate de 19.000 de locuitori pe kilometru pătrat. În comparație, în București avem o densitate de 8.260 de locuitori pe kilometru pătrat.

FOTO: Getty Images

Imediat ce au ajuns în localitate, Meghan și Harry au dat mâna cu cei mici și au vizitat o sală de sport, unde copiii practicau box. 

Meghan și Harry vor petrece 10 zile în Africa, timp în care vor vizita locuri unice din Malawi, Botswana, Angola și Africa de Sud. În Angola, cei doi vor aduce un omagiu Prințesei Diana, care în timpul vieții a demarat o campanie împotriva folosirii minelor antipersonal.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO: Cum a ajuns Meghan Markle ducesă de Sussex

related posts

Modifică setările cookies