Meghan și Harry au ignorat protocolul regal în Africa. Ce au făcut ducii de Sussex, sub privirile tuturor


Meghan Markle și prințul Harry s-au acomodat cu gazdele lor, oficialii din Africa de Sud. În cea de-a doua zi a turneului oficial, ducii de Sussex au încălcat protocolul regal pentru a-și arăta afecțiunea pe care și-o poartă.


Meghan și Harry au fost copleșiți de primirea călduroasă de care au avut parte în Africa de Sud. Miercuri, în a doua zi a vizitei lor, ducii de Susex au avut o întâlnire cu reprezentanții unor organizații de caritate. Gazdele au organizat un cros în beneficiul persoanelor cu probleme mintale, eveniment la care au fost împreună.

Pe seară, prințul Harry a fost invitat la o întâlnire cu membrii Poliției Maritime din Africa de Sud. Înainte de a se despărți de soția sa, ducele de Sussex a îmbrățișat-o și a sărutat-o sub privirile tuturor celor din jur.

Tradiția Familiei Regale Britanice spune că reprezentanții Coroanei trebuie să se abțină de la acest gesturi de afecțiune când sunt în turnee oficiale unde reprezintă Casa Regală.

Citește și: Imagini nemaivăzute cu Meghan Markle înainte de a deveni ducesă, făcute publice de un actor din serialul Suits

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Meghan Markle nu prea agreează regulile, ea încălcând deseori tradiția regală. Cele mai frecvente abateri sunt legate de ținută. De exemplu, în septembrie 2018, ducesa de Sussex a indispus-o pe Regina Elisabeta a II-a după ce a purtat pantaloni la un eveniment oficial. 

Conform unor specialiști vestimentari citați de revista People, Meghan „are dificultăți în a asimila anumite reguli ale Casei Regale”. Judecând după desele apariții în rochii scurte, care i-au dezvăluit picioarele, credem că ducesei nu-i prea pasă de aceste reguli.

Fotografii: Profimediaimages.ro/Getty Images

Vezi și VIDEO: Meghan Markle și dădacele

related posts

Modifică setările cookies