Meghan și Harry au înfuriat-o din nou pe Regină! Nu vor petrece Crăciunul împreună


Nu mai este niciun secret că Meghan Markle și Prințul Harry au o relație tensionată cu familia regală, în special cu Prințul William și cu Regina Elisabeta.


Dacă acțiunile Ducilor de Sussex au exasperat-o pe Regină, care s-a arătat indignată de comportamentul nepotului ei și a soției acestuia, acum aceștia au reușit din nou să o enerveze pe suverană.

Potrivit presei din Marea Britanie, Meghan Markle și Prințul Harry au decis să refuze invitația Reginei Elisabeta de a petrece Crăciunul la Sandringham, motivând că au nevoie de timp pentru a-și reîncărca bateriile și pentru a-și pune la punct planurile de viitor.

Jurnaliștii de la Daily Mail notează că decizia luată de Ducii de Sussex nu va face decât să-i îndepărteze și mai tare de familia regală și să stârnească și mai multe reacții negative la adresa lor, ținând cont că nu este prima dată când refuză invitația Reginei. Și în vară, când suverana le-a spus să o viziteze, Meghan și Harry au afirmat că nu pot, pentru că au foarte multă treabă și că Archie este prea mic pentru vizite, după care au plecat în vacanță în Franța și Italia.

Din câte se pare, Ducii de Sussex își vor petrece sărbătorile de iarnă acasă la ei sau vor pleca în SUA, pentru a o vizita pe Doria Raglan, mama lui Meghan Markle.

FULLSCREEN
Meghan și Harry au înfuriat-o din nou pe Regină! Nu vor petrece Crăciunul împreună
  • /

related posts