Meghan și Harry și-au dus copilul de 4 luni într-un pub din Windsor. Ce a făcut Archie două ore


Ducii de Sussex nu sunt excesiv de protectori cu fiul lor cel mic, Archie Harrison Mountbatten-Windsor. Mezinul familiei a bifat prima sa vizită într-un pub englezesc.


Meghan Markle și prințul Harry au fost surprinși la sfârșitul lunii trecute într-un bar din Windsor, alături de fiul lor cel mic Archie. Conform martorilor, cuplul regal a luat cina în local, alegând specialitatea casei: o friptură tradițională care costă 15 lire/porția.

Prințul Harry s-a delectat cu două pahare cu bere, în timp ce Meghan s-a mulțumit cu apă, scrie TMZ. Cuplul regal a petrecut în pub circa două ore, iar micul Archie a dormit în cea mai mare parte a timpului. Archie are somnul foarte ușor, de vreme ce nu s-a trezit nici când mami i-a schimbat scutecul.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meghan and Harry❤️ (@sussex.royal.family) on

Ducii de Sussex au fost recunoscuți doar de două persoane, care au dezvăluit pentru The Sun că cei doi erau însoțiți de o asistentă personală. Securitatea ducilor a fost asigurată de agenți particulari și de doi polițiști, care au păstrat distanța pentru a nu ridica suspiciuni.

Localul unde cei trei au luat cina se află la o aruncătură de băț de reședința lor din Windsor.

Vezi GALERIA FOTO mai jos!

related posts

Modifică setările cookies