Meghan și Prințul Harry vor petrece Ziua Îndrăgostiților despărțiți. Ce se întâmplă în Palatul Kensington în aceste momente


Meghan Markle și Prințul Harry nu vor petrece Ziua Îndrăgostiților împreună în acest an.

Tag-uri:

Palatul Kenington a anunțat că Harry va vizita o tabără militară de antrenament din Norvegia. 

„Ducele de Sussex și Căpitanul General al Marinei Regale va vizita Exercise Clockwork pentru a celebra cea de-a 50-a aniversare a programului de antrenament militar din Bardufoss, Norvegia, marți, 14 februarie. Ducele de Sussex se va întâlni cu personalul militar care locuiește și se antrenează în interiorul bazei și va vorbi cu experții foțelor aeriene, dar și cu ingineri.”, se arată într-un comunicat al Palatului Kensington. 

Nu e prima dată când Harry ratează o sărbătoare importantă pentru el și Meghan. Prințul a ratat și aniversarea de un an de la anunțul de logodnă, din 27 noiembrie. Atunci Prințul Harry a fost nevoit să viziteze Zambia. 

Ce se mai întâmplă în Palatul Kensington

Și știrea că Prințul Harry și Meghan se vor muta din Palatul Kensington la Frogmore a făcut vâlvă în presa britanică în ultima vreme, mai ales că decizia a fost anunțată fără a oferi un motiv. 

Surse din Palatul Regal au declarat tot pentru publicația britanică The Daily Mail că vina ar fi tot a lui Meghan. 

„William și Kate nu o plac chiar atât de mult pe Meghan. Li se pare că nu au nimic în comun cu ea. [...] Nu le place mai mult nici atitudinea lui Harry, mai ales când Harry le spune mereu că tot ceea ce Meghan vrea, Meghan trebuie să primească.”, spune sursa citată de Daily Mail.

În prezent, Harry și Meghan locuiesc într-o casă cu două camere de pe domeniul Palatului Kensington, dar, potrivit aceleiași surse, cei doi nu și-au pus niciodată problema că ar putea locui aici pe termen lung, mai ales acum, când Meghan așteaptă un copil.

Noua casa a cuplului regal este, de fapt, un conac de 10 camere și, până când Harry și Meghan se vor muta, la conac sunt programate diverse lucrări de renovare. 

Vezi și: related posts