Meghan va naște în aprilie, anul viitor. Ce îi pregătește sora ei vitregă, Samantha Markle


Samantha Markle, sora vitregă a lui Meghan, pretinde că nu încasează niciun ban de pe urma declarațiilor sale scandaloase despre familia regală din Marea Britanie.


Acum ceva vreme, Samantha Markle, care în trecut avea drept nume de familie Grant, a anunțat că va scrie o carte intitulată ”'The Diary of Princess Pushy’s Sister'.

Citește și: Sora lui Meghan, reacție controversată la aflarea veștii că Ducesa e însărcinată

La un moment dat, pentru a face pace cu Meghan, Samantha a decis să schimbe titlul cărții. Agenta ei literată a declarat chiar: ”Am sugerat să-l schimbe pentru că nu reflecta ceea ce-mi spusese mie, sentimentele de afecțiune ale ei pentru Meghan”.

Acum însă Samantha s-a răzgândit și a găsit un nou titlu controversat ‘In The Shadows Of The Duchess’, plănuind să lanseze cartea în luna aprilie sau mai, chiar în preajma nașterii bebelușului lui Meghan și Harry. 

Samantha spune că noua sa carte va ”dezvălui totul”. ”Lumea nu știe tot adevărul. Nu mai țin nimic pentru mine. Toate minciunile, toate vorbele de iubire, sunt toate în cartea mea. Cartea va spune ceea ce se întâmplă în spatele scenei, ceea ce lumea nu știe și, credeți-mă, sunt multe de spus”.  

Vestea vine după ce comentatorul regal Richard Fitzwilliams a susținut că sarcina Meghan este o ocazie bună ca aceasta să repare relația dintre ea și restul familiei ei din Statele Unite.

Comportamentul familiei ei pur și simplu nu merită niciun comentariu. Meghan are o căsnicie fericită și e prima prințesă americană, iar nașterea bebelușului va fi un eveniment global plin de bucurie”.

Foto: Getty

related posts

Modifică setările cookies