Mel B a vrut să șteargă orice urmă a relației cu fostul soț. E incredibil ce și-a făcut


Melanie Brown (43 de ani) și-a detestat soțul, Stephen Belafonte, de care s-a despărțit cu scandal în decembrie 2016. Fosta componentă a trupei Spice Girls a dezvăluit ce măsură extremă a luat pentru a scăpa de orice urmă lăsată de acesta.


Mel B l-a acuzat pe Stephen Belafonte că a abuzat-o fizic și psihic, comportament care a împins-o la sinucidere. Artista a dezvăluit că a încercat să se sinucidă cu pastile în anul 2014, însă a scăpat datorită intervenției rapide a medicilor. Acum, cântăreața, care s-a reunit cu fostele componente din Spice Girls, face dezvăluiri cutremurătoare.

Într-un interviu acordat publicației britanice The Guardian, Mel B a spus că a apelat la tehnologii moderne pentru a-și „răzui” vaginul, în încerarea disperată de a elimina orice urmă a trecerii acestuia în intimitatea ei.

Mi-au răzuit vaginul și au pus o bucată nouă de țesut. E cam același lucru pe care l-ar face o victimă a unui viol – în primul rând vrei să te cureți pe interior”, mărturisește Mel B.

Melanie Brow și Stephen Belafonte au fost căsătoriți vreme de zece ani

Mel B a oferit și detalii despre procedura „răzuirii” vaginului, care ar fi apropiată de cea a rejuvenării. Tehnica rejuvenării vaginale, cunoscută deja de multe femei, este riscantă și presupune folosirea unui laser pentru remodelarea pereților vaginali, cu scopul de a micșora această componentă a organului genital feminin.

În cazul ei, s-a urmărit eliminarea unei fâșii fine din peretele vaginal, pentru eliminarea resturilor de AND lăsate de Stephen Belafonte.

Artista a dezvăluit că s-a dus la medic și i-a cerut acestuia să scoată orice urmă a trecerii fostului soț, fiindcă „nu vreau să știu că monstrul acela a fost ultima persoană care a fost în vaginul meu”. Conform cântăreței Jessie Ware, care i-a luat un interviu lui Mel B, medicul i-a spus artistei că legal nu are ce să-i facă, fiindcă nu e nevoie de o astfel de intervenție.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Scary Spice Mel b (@officialmelb) on

 

Ginecologii și obstetricienii nu sunt familiari cu această procedură și nici nu o recomandă. Dr. Christine Greves, medic ginecolog din Florida, a declarat pentru revista Health că nu a auzit de o asemenea procedură, însă, chiar dacă ar exista, ar fi inutilă.

„Vaginul tău este binecuvântat cu proprietatea de a se curăța și de a se reface singur. Nu e nevoie de nicio altă procedură”, spune medicul, pentru sursa citată.

  • Mel B a vrut să șteargă orice urmă a relației cu fostul soț. E incredibil ce și-a făcut

related posts

Modifică setările cookies