Mel B confirmă că a avut o relație intimă cu Geri Halliwell: ”S-a întâmplat într-o noapte”


Mel B a dat mai multe detalii despre relația sa cu Geri Halliwell, colega sa din trupa Spice Girls, spunând că este șocată de faptul că oamenii cred că ”este mare lucru”.


După 20 de ani zvonuri, Mel B a confirmat, săptămâna trecută, că a avut relații intime cu Geri, colega sa de trupă. 

Citește și: Mel B a vrut să șteargă orice urmă a relației cu fostul soț. E incredibil ce și-a făcut

Cântăreața de 43 de ani a vorbit despre noaptea lor de pasiune, spunând că nu a fost ”ceva important” și că amândouă ”au chicotit despre asta ziua următoare”. 

”S-a întâmplat într-o noapte”. Mel B a adăugat că toate membrele trupei Spice Girls - inclusiv Emma Bunton, Victoria Beckham și Melanie Chisholm - obișnuiau să doarmă în același pat în timpul turneelor.

”Comandam la room service, ne uitam la filme și ne distram împreună”, a explicat ea. 

În timp ce au apărut zvonuri conform cărora, după dezvăluirea lui Mel B, în cadrul Spice Girls au apărut certuri, cântăreața spune că totul este în regulă. ”Am vorbit cu Geri la telefon. Am râs pe tema asta, nu pot să dau mai multe detalii”, a spus ea, adăugând că trupa își va respecta programul concertelor. ”Nu știu de ce toată lumea crede că este mare lucru ce s-a întâmplat”.  

Geri s-a căsătorit cu Christian Horner în 2015 și are doi copii, Bluebell Madonna Halliwell (12 ani) și Montague George Hector Horner (doi ani). 

Mel B are trei copii: Phoenix Chi Gulzar (20 de ani), Angel Iris Murphy Brown (11 ani) și Madison Brown Belafonte (7 ani).

Foto: Getty

Vezi și: LA PERETE: Selly, despre cum și-a pierdut virginitatea


related posts

Modifică setările cookies