Mel B, într-o rochie cu mesaj pentru fostul soț, la lansarea cărții în care îl descrie drept coșmarul vieții ei


Melanie Brown, componenta trupei Spice Girls, și-a lansat cartea autobiografică în care dezvăluie multe secrete din viața ei.


Marți seară, la Londra, Mel B a lansat volumul autobiografic Brutally Honest, o carte în care vorbește deschis, printre altele, despre relația sa cu fostul soț, Stephen Belafonte. Producătorul muzical a anunțat deja că o va da în judecată pentru calomnie, subliniind că multe aspecte din carte sunt „minciuni îngrozitoare”. Mel B îl consideră pe Belafonte coșmarul vieții ei, bărbatul care a determinat-o să ia 200 de pastile în 2014, în încercarea de a se sinucide.

La evenimentul de marți seară, Mel B a purtat o rochie superbă cu paiete roșii și argintii, care avea inscripționat un mesaj parcă făcut pentru fostul soț: „Nu-mi pare rău. Nu sunt de vânzare. Nu sunt pentru reproducere (multiplicare)”. Rochia, lucrată de o importantă casă de modă creată la Melbourne, Australia, costă 4.000 de lei (777 de lire sterline). 

Mel B spune mai mult de atât în cartea ei autobiografică, unde îl acuză pe Belafonte de abuz fizic și emoțional, care au împins-o în patima alcoolului.

În replică, fostul soț îi cere să prezinte măcar o dovadă care susțin alegațiile din volumul publicat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Boom!! Thank you for all your support yippee

A post shared by Scary Spice Mel b (@officialmelb) on

La evenimentul de lansare a participat și colega de trupă Melanie Chisholm, cu care Mel B va pleca în turneu anul viitor. Patru din cele cinci componente ale formației Spice Girls s-au reunit în această lună și au aunțat că vor cânta pe stadioane în 2019. Singura care a refuzat să se întoarcă în trupă este Victoria Beckham.

related posts

Modifică setările cookies