Melania Medeleanu a născut


Melania a adus pe lume, la 40 de ani, un băiețel perfect sănătos. 

Tag-uri:

Fosta prezentatoare TV a dezvălut în exclusivitate pentru revista Viva că a născut un băiețel la începutul acestui an.

Melania a reușit, astfel, să-i surpindă încă o dată pe toți, după ce și-a ținut și sarcina ascunsă timp de nouă luni. La acea vreme presa a aflat că e însărcinată doar în luna a noua. 

Fanii vedetei au speculat că tatăl copilului ar fi Vlad Voiculescu, dar Melania a negat aceste zvonuri. Ea a și menționat, de altfel, într-un interviu, că nu dorește să dezvăluite identitatea tatălui băiețelului ei și că momentan doresc să se bucure de cel mic cât mai departe de blitz-urile aparatelor foto.

„Când alegi să-ți asumi un rol cu o componentă publică îți dai seama că, implicit, multe perechi de ochi vor fi ațintite asupra ta și că ce faci, ce zici, cum acționezi poate fi supus unei analize amănunțite. Și adesea foarte subiective. Am împărțit cu voi și bune și rele, provocări, reușite, eșecuri, poveșți personale și profesionale. Fiecare persoană decide care e limita potrivită pentru sine până la care își dorește să împărtășească detalii despre viață care începe dincolo de ușa casei. M-am străduit de-a lungul timpului să-mi țin viață privată departe de ochii publicului, să-i protejez în acest fel pe cei ce-mi sunt apropiați și care n-au nicio vină că eu am ales o meserie care implică uneori și lumina reflectoarelor. 

În proaspătă mea familie, în care doar eu sunt ceea ce se cheamă persoană publică’, aș vrea, și cu ajutorul vostru, să rămân consecvență acestui principiu. Cu atât mai mult în această perioada de maximă vulnerabilitate, cu încărcătură emoțională uriașă, în care, în preajma Crăciunului, după 9 luni de fluturi și griji, voi primi cel mai frumos, cel mai așteptat dar al vieții mele, la care aproape că nu mai îndrăzneam să sper: un prunc minune. Va mulțumesc pentru înțelegere și discreție.’, scria Melania Medeleanu pe Facebook imediat după ce presa a aflat că e însărcinată. 

Știe în curs de actualizarerelated posts