Melania Medeleanu este însărcinată!


Fosta prezentatoare tv a reușit să păstreze discreția absolută în privința sarcinii. Melania Medeleanu și-a ținut burtica ascunsă timp de nouă luni. 


În vârstă de 40 de ani, Melania își va ține în brațe bebelușul cât de curând. Ea este însărcinată în nouă luni, scrie ciao.ro.

Melania nu a dezvăluit până acum cine este tatăl copilului, dar e pare că nu este vorba despre Vlad Voiculescu, așa cuma scris inițial presa din România. 

 

"Când alegi să-ți asumi un rol cu o componentă publică îți dai seama că, implicit, multe perechi de ochi vor fi ațintite asupra ta și că ce faci, ce zici, cum acționezi poate fi supus unei analize amănunțite. Și adesea foarte subiective. Am împărțit cu voi și bune și rele, provocări, reușite, eșecuri, povești personale și profesionale. Fiecare persoană decide care e limita potrivită pentru sine până la care își dorește să împărtășească detalii despre viață care începe dincolo de ușa casei. M-am străduit de-a lungul timpului să-mi țin viață privată departe de ochii publicului, să-i protejez în acest fel pe cei ce-mi sunt apropiați și care n-au nicio vină că eu am ales o meserie care implică uneori și lumina reflectoarelor. 

În proaspătă mea familie, în care doar eu sunt ceea ce se cheamă “persoană publică”, aș vrea, și cu ajutorul vostru, să rămân consecvență acestui principiu. Cu atât mai mult în această perioada de maximă vulnerabilitate, cu încărcătură emoțională uriașă, în care, în preajma Crăciunului, după 9 luni de fluturi și griji, voi primi cel mai frumos, cel mai așteptat dar al vieții mele, la care aproape că nu mai îndrăzneam să sper: un prunc minune. Va mulțumesc pentru înțelegere și discreție.

Mulțumesc anticipat și presei, spre care îmi îndrept cu precădere rugămintea de a nu adaugă/ implică în articole informații/persoane care, în ciuda aparențelor, nu sunt parte din poveste.", a scris Melania Medeleanu pe Facebook.

Fosta prezentatoare tv a fost căsătorită cu solistul trupei Taxi, Dan Teodorescu, de care a divorțat în urmă cu 5 ani.

 

 Foto: Facebook/ Melania Medeleanu

FULLSCREEN
Melania Medeleanu este însărcinată!
  • /

related posts

Modifică setările cookies