Melania Trump: o adevărată fashion icon, pe care marii designeri încă refuză să o îmbrace


Melania Trump a evoluat mult din punct de vedere stilistic în ultimii ani, iar de când este Prima Doamnă a Americii aparițiile ei sunt impecabile.


Soția lui Donald Trump arată spectaculos la fiecare apariție publică, iar criticii de modă nu prea mai au motive să o ridiculizeze.  Dacă în anii ’90 gusturile ei cam… îndoielnice, acum armata de stiliști care o consiliază din punct de vedere vestimentar o ajută să fie o Prima Doamnă elegantă și grațioasă.

Cel mai adesea, Melania Trump prefera ținutele elegante, rochiile și fustele fiind prima sa alegere, iar mersul pe tocuri cui pentru ea este ceva cât se poate de firesc. Presa a taxat-o totuși pentru momentele în care a mers la grădinărit încălțată în pantofi cu toc înalt și subțire :)  Dar trebuie să recunoaștem că și atunci Melania a fost o adevărată “apariție” :)

 

Desi în 95 % din cazuri aparițiile ei sunt fară cusur, criticii țin neapărat să sublinieze momentele în care gafează. Nu au iertat-o nici când a mers în vizită la copiii emigranților despărțiți de părinții lor, când a purtat, în mod total neinspirat, o jacheta cu mesajul “I really don’t care. Do U?”  (Chiar nu îmi pasă. Vouă?)

 

A fost criticată și când a mers în vizită în Kenya purtând o pălărie specifică colonialiștilor britanici, care au subjugat statul kenian până în 1963.

Specialiștii de la CNN au analizat stilul Primei Doamne și au ajuns la concluzia că, deoarece vorbește atât de rar în public, felul în care se îmbracă este modul ei de a se exprima. 

Printre designerii ei preferați sunt Ralph Lauren, cel care i-a oferit și superbul outfit albastru deschis de la învestirea lui Trump ca președinte al Americii, și Dolce & Gabanna. Hainele ei sunt scumpe, aparțin marilor case de modă și arată ca și cum ar fi turnate pe ea. Christian Dior, Roland Mouret, Calvin Klein și Victoria Beckham sunt branduri de la care își mai alege ținutele.

Cu toate astea, marii designeri încă o evita și nu vor să se asocieze cu ea. Chiar și reprezentanții Ralph Lauren, brand ale cărui haine le poarta cel mai des, au specificat că Melania își alege singură hainele, fară nicio implicare din partea lor. Motivul este ușor de înțeles. De exemplu, când cei de la Dolce & Gabanna se mândresc pe paginile lor de socializare că o îmbracă pe Prima Doamnă a Americii primesc o mulțime de critici.

 

Mai multe imagini cu tinutele Melaniei Trump in GALERIA FOTO de mai jos:

Vezi si: Cofetarul preferat al lui Trump, povestea succesului :

related posts

Modifică setările cookies