Melania Trump, rochia care i-a pus pe toți pe gânduri. Detaliul care se ascunde în imprimeu


Melania Trump este client fidel Alexander McQueen, dar se pare că de această dată și-a dorit ceva mai mult și a reușit să obțină o creație originală și spectaculoasă.


Prima Doamnă a SUA a venit alături de soțului ei, Donald Trump, în cadrul evenimentului susținut la Muntele Rushmore, cu ocazia zilei Independenței Americii. Melania e recunoscută pentru stilul ei și iată că a intrat în atenția tuturor și de această dată.

Pentru evenimentul de pe 4 iulie, Melania a optat pentru o rochie albă, fără mâneci, asimetrică, cu un imprimeu neobișnuit realizat de studenți din Londra. Rochia face parte din colecția 2020 a casei Alexander McQueen și a costat 3.840 de dolari.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#melaniatrump #donaldtrump #usa #alexandermcqueen #dress #independenceday #hervepierre

A post shared by Melania Trump (@melaniatrump.style) on

Desenele studenților de la Central Saint Martins au fost integrate în imprimeul rochiei și cusute de mână de echipa McQueen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fashion Notes by @jxhnbinder : Melania Trump Wears Off-the-Runway McQueen at Mt. Rushmore For a visit to Mount Rushmore in South Dakota ahead of the July 4th weekend, First Lady Melania Trump chose a statement look from the Paris, France runways. Melania Trump, on Friday evening, joined President Trump for an Independence Day ceremony at Mount Rushmore wearing a Spring 2020 Ready-to-Wear sleeveless, ivory linen round-neck Alexander McQueen dress. The frock, seen on the runway on model Stella Tennant, features an asymmetric draped skirt with a stitched “Dancing Girls” print in black. The garment retails for $3,840. Mrs. Trump wore the McQueen dress with a pair of patent leather black Christian Louboutin stilettos — a signature of the First Lady’s — and a thin black leather belt. #melaniatrump #donaldtrump #alexandermcqueen #christianlouboutin #hervepierre #nicolebrylskincare

A post shared by Melania Trump (@melaniatrump.style) on

Sursă foto: Profimedia Images/ Instagram

related posts

Modifică setările cookies