Melania Trump, scoasă din nou din sărite de soțul ei. Ce a mai făcut Donald de data asta


Donald a reușit, din nou, să o scoată din sărite pe soția lui, Melania Trump.


Întrebat îmtr-un interviu televizat ce face Prima Doamnă, Trump a răspuns ironic: „Încă se gândește la Africa. A avut o epifanie acolo. Africa e extrem de săracă. Melania a descoperit că africanii sunt niște oameni săraci, foarte săraci. E încă tulburată de ceea ce-a descoperit acolo.” 

Președintele făcea referire la vizita de anul trecut pe care a făcut-o Melania în Africa. 

Cum era de așteptat, criticile nu au întârziat să apară. Pe Twitter, de exemplu, internauții au criticat dur faptul că președintele și soția sa au avut nevoie de o vizită în Africa pentru „a descoperi" sărăcia de acolo.

Surse din interiorul anturajului prezidențial au spus pentru site-ul sputiniknews.com că Melania e furioasă pe soțul ei pentru că a aruncat-o, din nou, în atenția presei. 

De asemenea, Hollywood Life scrie că Melania Trump e devastată la gândul că soțul ei ar putea fi reales Președinte al Statelor Unite în 2020.

Potrivit site-ului Hollywood Life, Melania se teme că, dacă Trump va fi reales președinte, nu va mai putea divorța de el, așa cum plănuiește.

„Melania se pregătește deja de viața pe care o va duce în afara Casei Albe fără soțul ei. Donald i-a promis că o va lăsa să divorțeze după ce își încheie mandatul la Casa Albă. [...] Melania e foarte fericită că mandatul lui e pe cale să se termine și visează cu ochii deschiși la ziua în care va împărți casa doar cu fiul ei, Barron. A spus că nu mai rezistă încă patru ani.”, a spus sursa citată de Hollywood Life. 

Vezi și: related posts