Melania Trump și soțul ei, nominalizare la premiul pentru „cei mai proști actori". Care e explicația


Prima Doamnă a Statelor Unite și soțul ei, Donald Trump, au fost nominalizați, alături de  John Travolta, Bruce Willis și Jennifer Garner la premiile „Zmeura de Aur”.


Premiile „Zmeura de Aur” sunt acordate, de obicei, celor mai slabe prestații actoricești din producții cinematografice care au apărut în anul precedent galei acestor premii. Asta nu i-a împiedicat pe Trump și pe soția sa să fie nominalizați.  

Astfel, Melania a primit o selecție la categoria „cea mai slabă actriţă în rol secudnar”, pentru „Fahrenheit 11/9”, în timp ce soțul ei a primit o nominalizare pentru rolul său din „Death of a Nation” şi „Fahrenheit 11/9”, unde actualul președinte american se interpretează pe sine însuși.

Donald și soția sa s-au aflat într-o companie selectă, nominalizări primind și Johnny Depp (pentru rolul din “ Sherlock Gnomes”), Will Ferrell (pentru rolul pe care îl face în “Holmes and Watson”), Jennifer Garner (pentru rolul ei din “Peppermint”) și Bruce Willis (pentru rolul din “Death Wish”). 

Pentru cel mai prost film au fost nominalizate producțiile „Gotti”, „The Happytime Murders”, „Robin Hood” și  „Winchester”.

Cea de-a 39-a gală de decernare a acestor trofee va avea loc în scurt timp, adică în 23 februarie.related posts