Melania Trump, spectaculoasă într-o rochie de aproape 4000 de dolari la Balul Guvernatorilor


În calitate de Primă Doamnă a Americii, Melania Trump a impresionat întotdeauna cu ținutele sale spectaculoase. Foarte rar face gafe vestimentare și, desi mulți de abia așteaptă să îi critice aparițiile, Melania nu le prea da ocazia. Și de data aceasta, la ediția din 2020 a Balului Guvernatorilor, soția președintelui a avut un look perfect.


Melania Trump a fost întruchiparea eleganței într-o superbă rochie neagră  Carolina Herrera, în valoare de 3800 de dolari. Cu un machiaj perfect și o coafură pe măsură, Prima Doamnă a fost admirată de politicienii americani. 

 

După apariția perfectă de la Balul Guvernatorilor, Melania a fost gazda unui eveniment dedicate soțiilor guvernatorilor. Prima Doamnă a arătat și de data asta impecabil într-un trench Gucci în valoare de aproape 4000 de dolari.

 

Melania Trump a evoluat mult din punct de vedere stilistic în ultimii ani, iar de când este Prima Doamnă a Americii aparițiile ei sunt lăudabile.

 

Dacă în anii ’90 gusturile ei cam… îndoielnice, acum armata de stiliști care o consiliază din punct de vedere vestimentar o ajută să fie o Prima Doamnă elegantă și grațioasă.

Cel mai adesea, Melania Trump prefera ținutele elegante, rochiile și fustele fiind prima sa alegere, iar mersul pe tocuri cui pentru ea este ceva cât se poate de firesc. Presa a taxat-o totuși pentru momentele în care a mers la grădinărit încălțată în pantofi cu toc înalt și subțire :)  Dar trebuie să recunoaștem că și atunci Melania a fost o adevărată “apariție” :)

Desi în 95 % din cazuri aparițiile ei sunt fară cusur, criticii țin neapărat să sublinieze momentele în care gafează. Nu au iertat-o nici când a mers în vizită la copiii emigranților despărțiți de părinții lor, când a purtat, în mod total neinspirat, o jacheta cu mesajul “I really don’t care. Do U?”  (Chiar nu îmi pasă. Vouă?)

 

A fost criticată și când a mers în vizită în Kenya purtând o pălărie specifică colonialiștilor britanici, care au subjugat statul kenian până în 1963.

 

Specialiștii de la CNN au analizat stilul Primei Doamne și au ajuns la concluzia că, deoarece vorbește atât de rar în public, felul în care se îmbracă este modul ei de a se exprima. 

 

Printre designerii ei preferați sunt Ralph Lauren, cel care i-a oferit și superbul outfit albastru deschis de la învestirea lui Trump că președinte al Americii, și Dolce & Gabanna. Hainele ei sunt scumpe, aparțin marilor case de modă și arată că și cum ar fi turnate pe ea. Christian Dior, Roland Mouret, Calvin Klein și Victoria Beckham sunt branduri de la care își mai alege ținutele.

FULLSCREEN
Melania Trump, spectaculoasă într-o rochie de aproape 4000 de dolari la Balul Guvernatorilor
  • /

related posts