Melanie Griffith, ipostază provocatoare la 63 de ani! Actrița s-a pozat în lenjerie intimă


Melanie Griffith a fost sex-simbolul anilor ’90, dar încă se ține bine! Actrița, care a ajuns la respectabila vârstă de 63 de ani, s-a pozat în baie purtând doar … lenjerie intimă.


Fosta nevastă a lui Antonio Banderas este urmărită de jumătate de milion de fani pe contul de Instagram. În luna în care se sărbătorește Ziua Mondială de Luptă împotriva Cancerului de Sân, Melanie și-a arătat susținerea pozând într-o lenjerie intimă roz, urmând astfel un trend lansat de alte vedete în social media.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MELANIE (@melaniegriffith) on

Actrița s-a pozat în baia casei sale, lângă cadă, cu părul înfășurat în prosop. Setul sexy de culoare roz nu a fost ales la întâmplare de Melanie. Lenjeria sexy purtată de actriță aparține unui brand care donează din încasări și sprijină femeile în lupta cu cancerul de sân. “Arăți minunat!”, “Ești super sexy!”, “Frumoasa Melanie!” sau “Ai îmbătrânit atât de frumos” – sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de fani pe contul de Instagram al actriței. 

Vezi ce bine arată actrița Melanie Griffith la 63 de ani în galeria foto de mai jos

Melanie Griffith a învins cancerul de piele

Melanie Griffith se numără printre actorii care au dus o luptă grea cu cancerul. A fost diagnosticată cu cancer de piele și în 2009 a fost supusă unei operații complicate. În 2017, cancerul a recidivat și actrița a ajuns iar pe patul de spital. Ea a anunțat în urmă cu doi ani pe rețelele de socializare că operațiile și tratamentul împotriva carcinomului bazocelular (cel mai întâlnit tip de cancer al pielii) au dat roade.

Fotografii: Getty Images/ Instagram

Vezi și VIDEO: FERMA. În plus, episodul 20: Iuliana Gaga, prietena Giuliei Nahmany, sare în ajutor

 

related posts

Modifică setările cookies