Melanie Skyes, dragoste pe vremea Covid-19


La 50 de ani, Melanie Sykes, o frumoasă vedetă din Marea Britanie, trăiește o poveste de dragoste pasională alături de un gondolier din Veneția, în vârstă de 23 de ani. 


Recent, Melanie Skyes a fost surprinsă în Veneția, Italia, alături de gondolierul Riccardo Simionato (23 de ani), paparazzi pozându-i pe aceștia în ipostaze pline de pasiune. 

Aceasta s-a întâlnit cu iubitul italia pe 21 noiembrie, iar pe 24 noiembrie era văzută la Londra, sfidând regulile anti-Covid, care presupun că o persoană care se întoarce dintr-o țară străină să stea în carantină pentru două săptămâni. 

Aceasta a postat și pe contul său de Instagram câteva imagini din vacanța din Veneția, făcâdu-i pe fani să se întrebe: ”Dacă erai acolo acum o săptămână, cum se face că nu ești în autoizolare?”.

 

Conform protocolului guvernului din Marea Britanie, Melanie Sykes este pasibilă de o amendă în valoare de 1000 de lire sterline. 

 

 

Anglia se află în ultima săptămână din cel de-al doilea lockdown și doar călătoriile esențiale sunt permise. 

 

Melanie și goondolierul, care e cu 27 de ani mai tânăr decât ea, s-au îndrăgostit în Veneția, în luna octombire, după ce ea i-a dat 72 de lire sterline pentru o plimbare de jumătate de oră cu gondola lui. 

 

Foto: 

 

related posts

Modifică setările cookies