Merită să faci închisoare pentru ea? Fotomodelul pentru care un fotbalist de top a „fentat” carantina


Aflat în carantină alături de toți colegii săi de la echipa Real Madrid, sârbul Luka Jovic (22 de ani) a plecat în țara natală, la iubita gravidă. Autoritățile s-au sesizat și îl pot băga după gratii.


Fotbalistul n-a respectat perioada regulamentară de 14 zile de izolare după ce, la data de 12 martie, clubul Real Madrid a anunțat contaminarea unui baschetbalist cu temutul coronavirus. Astfel, Jovic a închiriat un avion privat și a fugit acasă, acolo unde îl aștepta frumoasa Sofija Milosevic. Iubita lui Luka e una dintre divele sexy ale Serbiei și tocmai anunțase în urmă cu câteva zile că e însărcinată.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Valentines day???? @lukajovic ????

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on

Evident, Luka Jovic n-avea cum să scape neprins, iar fapta sa e cercetată în acest moment de autoritățile din Serbia, inclusiv președintele țării solicitând analizarea cazului. „Îmi cer scuze dacă am pus pe cineva în pericol”, a fost prima reacție a vinovatului. Singura sa scăpare ar putea fi legată de faptul că, înainte de a pleca din Spania, a făcut două teste pentru coronavirus, cu rezultat negativ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

???????????? @fashionnova #fashionnovapartner ????????????

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@loungeunderwear AD ????

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on

Sofija, cea care l-a ispitit pe Jovic să iasă din carantină mai repede decât trebuia, are 29 de ani și e cunoscută ca o mare „devoratoare” de fotbaliști și de alți sportivi, având în trecut alte idile de acest tip.

Vezi și:

FOTO Profimedia

related posts

Modifică setările cookies