Mesajul dur al lui Pink, după ce fanii au criticat faptul că și-a circumcis fiul de 2 ani


Recent, Pink a fost victima comentariilor negative pe rețelele de socializare. 


Duminică, artista a postat pe Instagram un mesaj virulent în care se arăta de-a dreptul ”dezgustată” de comentariile pe care le-a primit după ce a a publicat o imagine cu fiul său de 2 ani, Jameson Moon, fără scutec la piscină.

Citește și: Pink s-a oprit în mijlocul concertului ca să îmbrățișeze o adolescentă rămasă fără mamă

”Chiar este ceva greșit cu mulți dintre voi. Să vorbiți așa despre penisul fiului meu? Despre circumcizie? Chiar sunteți serioși?”, a scris ea. ”La fel ca orice mamă normală aflată la plajă, nici măcar nu am remarcat faptul că cel mic și-a scos scutecul”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by P!NK (@pink) on

Pink (39 de ani) și-a completat mesajul postând imaginea ei cu Jameson, a cărui nuditate a fost, de această dată, acoperită cu o mâzgălitură. 

”Am șters poza pentru că sunteți cu toții ai naibii de dezgustători. Acum, voi șterge și comentariile și voi întoarce spatele negativismului pe care îl aduceți în viața altor oameni. Chiar e ceva greșit cu mulți dintre voi”.

Cântăreața a adăugat și un comentariu plin de sarcasm față de imaginea pe care a postat-o: ”Iată imaginea unui pelican pe care, în mod evident, l-am prins și abuzat timp de ore întregi înainte de a agita un penis de bebeluș în fața lui”.

Foto: Profimedia, Instagram

Vezi și: Giulia, Pink de Romania!

related posts

Modifică setările cookies