Mesajul lui Jessie J, după ce a fost comparată cu fosta soție a lui Channing Tatum: ”Sunt jenată și dezamăgită”.


De când actorul Channing Tatum a recunoscut relația cu Jessie J, fanii de pe internet au fost șocați de asemănarea izbitoare dintre Jessie și fosta soție a lui Channing, Jenna Dewan.


Acum câteva zile, chiar și Jenna Dewan a făcut referire la presupusa asemănare dintre ea și actuala iubită a lui Channing Tatum, postând pe Instagram ”vibe-uri pozitive tuturor”. 

Citește și: Channing Tatum, primele declarații despre iubita sa, Jessie J

Acum însă Jessie a postat un mesaj emoționant, cerând oamenilor să se oprească din a o asemăna cu Jenna:

Rareori îmi văd numele implicat într-un articole online cu care nu sunt de acord. De obicei, le ignor. Totuși, acum există o poveste pe care am văzut-o scrisă și rescrisă în ultimele săptămâni, în care eu sunt comparată direct cu altă femeie frumoasă, despre cum arătăm și care dintre noi li se pare oamenilor mai drăguță.

Cine se simte bine citind această poveste? Nu știu.

Sunt atât de dezamăgită și jenată că numele meu este implicat în această poveste. Nu este ceva pe placul meu.

Mi-am petrecut toată copilăria încercând să mă simt bine în pielea mea, la fel ca multe alte fete, și pe măsură ce m-am maturizat, am hotărât să-mi petrec cariera  încercând să inspir/ajut alte femei să-și vadă frumusețea interioară și voi continua să fac asta. 

Sunt o femeie care sprijină toate femeile. Sunt o femeie care iubește toate femeile și nu voi rămâne tăcută atunci când media le învață pe tinere să se compare una cu cealaltă. Sau să aleagă pe cea pe care o consideră mai drăguță. 

Fiți buni și sensibili când folosiți cuvintele. Nu aveți ideea de efectul lor asupra altcuiva. Doamnelor, fiecare dintre noi este puternică. Dar împreună? Femeile pot cu adevărat să schimbe lumea”.

Foto; Getty, Instagram
FULLSCREEN
Mesajul lui Jessie J, după ce a fost comparată cu fosta soție a lui Channing Tatum: ”Sunt jenantă și dezamăgită”.
  • /


related posts