Mesajul lui Meghan și Harry pentru Prințul Louis, criticat intens de fani. ”Este mai mare în rang decât voi”


Meghan Markle și Prințul Harry au stârnit comentarii intense după ce au postat un mesaj de felicitare pe Instagram, de ziua prințului Louis.


De ziua fiului lor, care a împlinit un an, Prințul William și Kate au postat pe Instagram câteva imagini adorabile cu micul prinț Louis. Comentariul lui Meghan și Harry a fost: ”La mulți ani, Louis! Ai parte de toată dragostea noastră xo”.

Citește și: Meghan Markle stârnește controverse. Cum plănuiește să-și crească bebelușul

Postarea a stârnit reacții aprinse din partea fanilor, aceștia protestând față de faptul că Meghan și Harry nu au folosit titlul oficial al micuțului.

”@sussexroyal dacă voi nu credeți în titlul, este foarte bine, dar nu vă așteptați ca oamenii să le folosească atunci când vi se adresează”.

”Acesta este un forum public, nu e o casă privată”.

”El este un prinț... de asemenea, este al cincilea în linie la succesiunea tronului, așa că ar trebui să-i vorbiți cu respect... nu doar Louis”.

”Pentru voi, @sussexroyal, este Prințul Louis. Este mai mare în rang decât voi!”, au fost câteva dintre comentariile fanilor. 

Cu toate acestea, au existat și voci care au luat apărarea ducilor de Sussex. ”Unii dintre voi ar trebui să-și vadă de treabă! Sunt rude. Eu nu i-aș spune nepoțelului meu prinț”.

Fanii s-au grăbit să speculeze și faptul că Meghan a scris personajul mesajul pentru micuțul Louis, inclusiv ”xo” - care înseamnă sărut și îmbrățișare - de la final.

Fosta actriță americană obișnuia să-și încheie mesajele pe social media cu acest ”xo”. 

Foto: Getty

Vezi și: De ce a fost intimidată Diana Sar de Olimpia Melinte și care a fost motivul pentru care s-a lăsat de atletism

related posts

Modifică setările cookies