Mesajul Reginei după ce a aflat că Megan și Harry așteaptă cel de-al doilea copil


După ce Prințul Harry și Meghan Markle au anunțat că așteaptă cel de-al doilea copil, prima care s-a grăbit să-i felicite a fost Regina.


Regina (94 de ani) s-a bucurat alături de soțul ei, Ducele de Edinburgh, Prințul Charles și ”întreaga familie” după ce cuplul a anunțat că se pregătește pentru venirea pe lume a unui frățior sau a unei surioare pentru micuțul Archie Mountbatten-Windsor. 

Un purtător de cuvând pentru Palatul Buckingham a declarat: ”Maiestatea sa, Ducele de Edinburgh, Prințul Charles și întreaga familie sunt încântați și le doresc tot binele din lume”.

Este de înțeles că Ducele și Ducesa de Sussex a dat vestea cea mare familiei înainte de a face cunoscută publicului larg.

Bebelușul Sussex va și al 10-lea sau al 11-lea strănepot al Reginei, depinde dacă va sosi înainte de copilul Zarei Tindall, care trebuie să nască tot în 2021.

Conform caselor de pariuri din Marea Britanie, Alfie sau Alexandra se numără printre numele favorite care ar putea fi alese de Harry și Meghan pentru a-și boteza al doilea copil.

Foto: Profimediaimages.ro 
 
FULLSCREEN
Mesajul Reginei după ce a aflat că Megan și Harry așteaptă cel de-al doilea copil
  • /

related posts

Modifică setările cookies