Mesajul tulburător postat de prietenii tânărului din Cluj călcat de o mașină pe trecerea de pietoni


Tânărul de 33 de ani și-a pierdut viața la începutul săptămânii. A fost lovit din plin pe trecerea de pietoni, în timp ce traversa regulamentar strada. 

Tag-uri:

Omul de afaceri conducea un bolid de lux. El nu s-a asigurat și a demarat pur şi simplu cu mașina lovind în plin pietonul care traversa pe zebră. Șoferul are 49 de ani, iar pietonul 33 de ani.

Prietenii tânărului ucis au postat un mesaj tulburător pe Facebook. 

 

"El a fost Vasi, avea 33 de ani și a murit ieri, călcat de o mașină, în timp ce traversa regulamentar strada.

Prietenul meu nu a fost milionar, deși muncea de la 18 ani și era cunoscut ca fiind un bun profesionist. Prietenul meu inteligent cunoștea multe limbi străine, avea vreo două facultăți și vreo două masterate, era cu bun simț, corect și avea principii solide. Și nici n-a vrut să plece din țară, deși a avut posibilitatea. 

Ne-a lăsat pe noi, prietenii lui, în bezna, a lăsat o soție traumatizată și un copil de aproape un an care își va cunoaște tatăl din fotografii.

Și în timp ce noi ne scriem durerea, aș vrea să știți că șoferul vinovat (D.D., un cunoscut om de afaceri din Cluj) care a sfidat orice regulă de bun simț în trafic, a obținut deja o dovadă că poate circula din nou.

Vasi pleacă în mormânt cu principiile lui, cu valoroasă lui inteligență și nemărginita lui bunătate. Iar noi rămânem cu golanii, hoții, incompetenții și smecherii care nu pățesc nimic, sfidează tot și nu plătesc pentru nimic.", a scris o prietenă pe Facebook, care a psotat și o fotografie. 

 

Sursa: Facebook

FULLSCREEN
Mesajul tulburător postat de prietenii tânărului din Cluj călcat de o mașină pe trecerea de pietoni
  • /

related posts