Metoda cu care Amalia Năstase a slăbit 30 kg


Amalia Năstase a mărturisit la “Vorbește lumea” că a slăbit cu metoda medicului Giuseppe Castaldo. Acesta i-a dat o dietă personalizată, la care a adăugat o mulțime de suplimente. 

 


“Eu am ținut foarte mult dieta aceea cu prafuri dimineața și seara, iar la prânz mâncam ceva ușor, vreo 40 de zile. Am încercat foarte multe cure de slăbire înainte să ajung la dl. doctor: slăbeam 10-12 kg, dar mă apuca o foame apoi…”, a spus Amalia Nastase.

Amalia Natase a mărturisit că suplimentele luate au avut un rol important în dieta ei.  “Eu am luat foarte multe suplimente, pe lângă ce manacam în timpul acestei diete și astfel nu am avut pofta de nimic. Datorita colagenului nu mi s-au lăsat anumite chestii -  fața, burta. Sunt 32 de kg totuși”.

Vedeta a mărturisit că Dana Budeanu a trimis-o inițial la dr. Stan pentru operație de micșorare a stomacului. “Am fost la dr. Stan, care mi-a zis că sunt două variante: îți tai stomacul sau te trimit la prietenul meu Giuseppe Castaldo, expert în nutriție în Italia. Tăiatul stomacului se face doar dacă ai obezitate morbidă, ceea ce nu este cazul. Afară nu prea se face operația asta dacă nu ai neapărat nevoie.  Foarte grea. Eu nu înțeleg de ce să nu te abții două luni decât să vomiți în fiecare zi. În prima lună cântăream mâncarea la gram. Nu depășeam”, a spus Amalia.

“Acum nu mănânc pâine și dulciuri, iar mâncarea o mănânc în cantități mici”, a mai spus vedeta.  

FULLSCREEN
Metoda cu care Amalia Năstase a slăbit 30 kg
  • /

related posts

Modifică setările cookies