Michael B Jordan, cel mai sexy bărbat în viață, își deschide cont pe OnlyFans


Nu ești vedetă dacă nu ai cont pe OnlyFans, aplicația online care îi conectează pe fani cu idolii lor. Michael B. Jordan, desemnat recent cel mai sexy bărbat în viață, a anunțat că-și va face și el cont.


Michael B Jordan a avut timp berechet în izolare să-și lase mustață, să o tundă și să o aranjeze după bunul plac. Acum, cel mai sexy bărbat în viață spune că își va face un cont pe OnlyFans dedicat, exact!, mustății lui. Și când te gândești că ne așteptam la cu totul altceva.

N-am avut nicioată timp să stau într-un singur loc unde să-mi crească părul de pe față, fără să-l îngrijesc, să-l aranjez sau ceva de genul ăsta. Așa că, în timpul carantinei, am vrut să văd cât de mult păr îmi poate crește, de fapt, a spus Jordan în emisiunea Jimmy Kimmel Live, dezvăluind că și-a botezat mustața Murphy.

Așadar, Murphy va avea în curând un cont pe platforma OnlyFans, care în timpul carantinei a fost folosită intens de staruri pentru crearea de conținut variat pentru fanii lor. Dacă, la început, OnlyFans a pornit ca o platformă dedicată creatorilor de conținut restricționat minorilor, în ultimele 8 luni ea a fost accesată intens de oamenii de rând care au plătit pentru a primi sfaturi de la vedete în timpul carantinei.

Actorul de 33 de ani, care a jucat cu românul Florian Munteanu în filmul Creed II, a dezvăluit că banii pe care îi va câștiga de pe urma mustății lui îi va dona școlilor de frizeri și bărbieri, afectate de pandemia de coronavirus.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: TikTok dă trendul în muzică!

FULLSCREEN
Michael B Jordan, cel mai sexy bărbat în viață, își deschie cont pe OnlyFans
  • /

related posts

Modifică setările cookies