Michael Douglas şi Catherine Zeta Jones, vacanță în Spania. Cum arată proprietatea unde au ales să se relaxeze


Acum câteva zile, cuplul Michael Douglas şi Catherine Zeta Jones au ajuns pe insula Mallorca, pentru a-și petrece vacanța în impresionanta lor proprietate, „s'Estaca” din comuna Valldemosa. 


Cuplul de actori sunt însoțiți de copiii lor, Dylan (20 de ani) și Carys (18 ani), dar și de părinții protagonistei din Chicago, Patricia și David James Jones, scrie hola.com.

Ei s-au bucurat de câteva zile de navigație în apele cristaline ale Insulelor Baleare la bordul unui iaht spectaculos, Il Sole, lung de 45 de metri și dotat cu șase cabine, a căror chirie se ridică la aproximativ 165.000 de euro pe săptămână.

Potrivit presei spaniole, Michael Douglas şi Catherine Zeta Jones s-au retras la proprietatea lor, „s'Estaca” din comuna Valldemosa, unde obișnuiesc să-și petreacă vacanțele de vară. 

Michael Douglas a cumpărat moșia în 1990 pentru 3,5 milioane de dolari, după ce a vizitat Mallorca și s-a îndrăgostit de proprietate, situată sus în munții Tramuntana.

El a cheltuit 7 milioane de dolari pentru restaurări și renovări la moșia în stil maur, care poate găzdui până la 20 de persoane în 5 apartamente, o mansardă și 2 căsuțe. 

În vara anului 2019, actorul de la Hollywood și soția sa, Catherine Zeta Jones au sărbătorit 30 de ani de căsnicie în Mallorca și a spus atunci că va iubi întotdeauna insula: „Chiar dacă plecăm, Mallorca va fi întotdeauna în inimile și în viața noastră”, a spus el. „Am petrecut multe, multe ore aici și acolo m-am îndrăgostit de Catherine, așa că din acest motiv Insula înseamnă foarte mult pentru mine și eu fac deja parte din istoria ei”. 

 

Sursă foto: Getty Images, francisyork.com, Youtube, Instagram: catherinezetajones

 

Vezi și: SUPERSTAR ROMANIA, RALUKA: ”Toate lumea crede că poate să intre în viața ta.”

 

  • Michael Douglas şi Catherine Zeta Jones, vacanță în Spania. Cum arată proprietatea unde au ales să se relaxeze

related posts

Modifică setările cookies