Michele Morrone a devenit celebrul pentru rolul din "365 DNI", dar puțini știu că a fost căsătorit. Cine este femeia care i-a dăruit 2 copii


"365 DNI" este filmul-fenomen al acestei veri, ajungând foarte repede în topul filmelor Netflix. Una dintre cele mai urmărite producții din ultimul timp, l-a adus pe în prim plan pe Michele Morrone, actor, cântăreț și model italian, care joacă rolul violentului șef al Mafiei, Massimo Torricelli, ce răpește o tânără și îi dă 365 de zile să se îndrăgostească de el. 


Michele Morrone a devenit astfel unul dintre cele mai urmărite staruri, cu peste 3 milioane de urmăritori pe Instagram, oameni care vor să știe cât mai multe despre el. Deja s-a spus că a fost grădinar de meserie atunci când a avut probleme financiare, se știe că este actor, dar și cântăreț, dar sunt puține informațiile despre femeia care i-a dăruit 2 copii și după care a suferit atât de mult când au divorțat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sun☀️Beach ????and Rock’n’roll ????????????????

A post shared by Rouba Saadeh (@roubasaadeh) on

În anul 2014, Michele s-a căsătorit cu Rouba Saadeh, de care a divorțat patru ani mai târziu, în 2018. Cei doi au împreună doi băieți, Marcudo și Brado, care au rămas la mamă, dar pentru a nu simți lipsa unei familii, cei doi soți au decis să păstreze o legătură frumoasă de dragul copiilor lor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

????missing the sun????

A post shared by Rouba Saadeh (@roubasaadeh) on

Rouba Saadeh este fondatorul "Le Paradis Des Fous", un brand de stil. Potrivit contul ei de Instagram, în prezent aceasta lucrează și cu Elie Saab, un apreciat designer de modă libanez. Rouba Saadeh este de origine arabă.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

®️

A post shared by Rouba Saadeh (@roubasaadeh) on

Despărțirea de Rouba Saadeh l-a afectat emoțional pe Michele. Acesta a suferit de depresie și a fost pe punctul de a renunța la cariera artistică.

Sursă foto: Instagram

related posts

Modifică setările cookies