Michelle Pfeiffer a renunțat la filtre și Phostoshop și și-a arătat adevărată față. Cum au reacționat fanii


La 63 de ani, Michelle Pfeiffer rămâne una dintre cele mai frumoase actrițe de la Hollywood. Aceasta a îmbătrânit cu eleganță și se mândrește cu look-ul său. 


Nu este niciun secret faptul că Hollywood-ul pune mare presiune pe femei în ceea ce privește aspectul fizic. După 40 de ani, actrițele apelează la diverse proceduri pentru a rămâne tinere și fresh cât mai mult timp. Nici Michelle Pfeiffer nu face excepție, însă acum și-a făcut curaj și și-a arătat adevărată față pe Instagram.

Vedeta a postat un selfie fără filtre și fără Photoshop, în care i se văd ridurile din zona gâtului și a ochilor. Fanii însă au fost încântați de look-ul ei și i-au făcut o mulțime de complimente. 

“Ești atât de frumoasă!”, “Mă fascinezi”, i-au transmis admiratorii.

Michelle Pfeiffer a mărturisit într-un interviu că este împăcată cu felul în care arată și cu vârsta ei. “Pe măsură ce înaintezi în vârstă, devine mai ușor. Ajungi într-un punct unde ești ok cu faptul că arați bine pentru vârsta ta în loc să arăți mai tânără decât ești. Aș vrea să arăt iar ca la 30 de ani? Normal că da, dar asta nu se va întâmpla și nici nu mai simt acea presiune.  Este o ușurare, vă spun sincer”, a spus actrița.

Vedetele de la Hollywood – “în război” cu vârsta: ce fac ca să arate mai mult timp tinere

Din ce în ce mai multe vedete sfidează trecerea timpului și arată fabulos, indiferent de vârstă. Dacă până acum 40 era noul 30, acum celebritățile de peste 60 reușesc, ca printr-o minune, să pară din ce în ce mai tinere.  Asemenea personajului Benjamin Button. Greu le mai poți ghici vârsta reală.

Tot mai multe staruri fac ca ridurile să le dispară miraculos de pe chip, uluindu-și fanii la fiecare nouă apariție. Și asta fără acel efect de “înghețare” a feței, cum se întâmplă când faci abuz de botox. Desigur, nimeni nu pomenește de vreo operație estetică și vedetele mulțumesc divinității pentru genele bune și pentru cremele de față :)

De curând, și Demi Moore a stârnit controverse din cauza chipului ei lipsit de riduri. La 59 de ani, actrița s-a afișat la un eveniment de fashion cu un look fresh, însă nenatural. Vezi mai multe imagini AICI.

related posts

Modifică setările cookies