Mihaela Bilic spune ce să faci ca să nu ai probleme după masa de Crăciun și Revelioni! Care este secretul? 


De Crăciun, fii mai bun, dar nu neapărat la mâncat neîntrerupt!
 
 


Sau, cel puțin, asta recomandă nutriționistul Mihaela Bilic. Specialista a dezvăluit pentru cancan.ro care este secretul ca românii să nu aibă probleme cu greutatea sau cu medicul după sărbători: 

"Eu sper să nu fie prea mulți din ăia care nu vor mânca prea mult. Aș spune haideți să mâncăm din toate, dar nu totul la o masă! Cantitatea strică și atunci dacă mâncăm aperitivele la micul dejun, ciorba și sarmalele la masa de prânz și friptura și cozonacul la masa de seară, am rezolvat meniul de sărbători.

Plus că avem 10 zile în care totul este despre mâncare, deci nu vă grăbiți din prima zi, că vă alegeți cu o indigestie și pe urmă nu mai puteți ține cursa. Deci 10 zile în care putem gusta din toate, nu totul la o masă, ăsta e secretul. Mâncăm din toate, dar nu tot."

Aceasta a mai continuat:

"La capitolul alcool din nou e ca la mâncare. Alcoolul are efecte pozitive, îți crește curajul, buna dispoziție, te încălzește la primele două pahare, hai și al treilea. De la trei pahare încolo, are fix efect invers – accentuează tristețea, cazi în butoiul cu melancolie, răcește corpul de la interior, așa că dacă sunteți șmecheri luați provocarea asta, opriți-vă la trei pahare și pentru fiecare pahar de alcool băgați două de apă ca să-l ajutați pe ficat să metabolizeze alcoolul și în felul ăsta să nu se vadă că ați băut prea mult."

FOTO: MIHAELA BILIC INSTAGRAM

Vezi și: Petrecere de Crăciun în spațiu:

  • Mihaela Bilic spune ce să faci ca să nu ai probleme după masa de Crăciun și Revelioni! Care este secretul? 
Modifică setările cookies