Mihaela Rădulescu, despre concurenta preferată din FERMA: ”Descoperi în ea și luptătoarea și femeia care știe să se facă femeie”


Mihaela Rădulescu a dezvăluit cărei concurente de la FERMA nu i-ar rezista dacă ar fi bărbat.


Mihaela Rădulescu, prezentatoarea emisiunii FERMA, a acordat un interviu în exclusivitate site-ului protv.ro, în care a vorbit despre lucrurile la care nu a putut renunța și pe care le-a luat cu ea, în ferma din creierii munților, dar și despre cât de irezistibile sunt femeile care participă la această competiție. 

Citește și: Mihaela Rădulescu, despre viața la FERMA: ”Mi-am distrus 2 perechi de cizme Chanel și o rochie Balmain din cașmir”

N-am plecat aici fără tona mea de cosmetice, nu pot să trăiesc fără ele. Mi-ar fi greu în Fermă, mai ales că știu că fetele au un bagaj limitat - n-au avut voie să-și ia decât o valiză... Mi-ar fi fost foarte greu să fac valiza asta, mai ales că eu am venit cu șapte. E adevărat, eu și prezint emisiunea.

Ce mi-am mai adus? Mi-am adus o grămadă de ronțăieli cum îmi plac mie: mă refer la alune, nuci, migdale, mi-a fost frică că nu găsesc pe aici. Restul sunt consumabile: haine, cizme, tot felul de farduri și de accesorii. Am cărat toată casa!”

Cât privește concurentele din FERMA și căreia nu i-ar rezista dacă ar fi bărbat, Mihaela ne-a dezvăluit că are câteva preferate.  

”Îmi plac fetele astea. Îmi pare de nerezistat chiar și Brigitte. Lumea se aștepta ca Brigitte să fie într-un fel. În felul acela în care o știm noi din presă. Iar Brigitte ne-a făcut tuturor o surpriză fantastică. Brigitte este cu totul altfel. Brigitte gătește, cântă, dansează, spune poezii. 

Belbiță e, de departe, una dintre concurentele mele preferate. Îmi place Belbiță, pentru că evoluează de la o zi la alta, îmi place că are o mie de fețe. Și descoperi în ea și luptătoarea, și femeia frumoasă, și femeia care știe să se facă femeie dacă vrea. Pentru mine, e foarte interesantă așa, ca pachet. 

Sigur, după care nu ai cum să rămâi uimit...uitându-se la Otniela, la Otilia, la Geanina, la Miss România. Sper să nu fi uitat vreuna. Toate sunt frumoase, dar fiecare în alt gen. Bănuiesc că bărbații sunt fericiți că se uită.” 

Vezi și. Ce se întâmplă săptămâna aceasta în FERMA


related posts

Modifică setările cookies