Mihaela Rădulescu, dezvăluiri despre prima noapte de dragoste: "Am preluat conducerea"  


Mihaela Rădulescu, una dintre cele mai sexy vedete din România, a dezvăluit într-un interviu acordat revistei Tango cum și-a început viața sexuală. 


Mihaela Rădulescu sau diva de la Monaco cum mulți o alintă este, cu siguranță, una dintre cele mai sexy vedete din România. La 50 de ani, aceasta demonstrează că vârsta este doar un număr, având un corp dem de invidiat. Mai mult decât atât a fost dintotdeauna deschisă la noi provocări și a vorbit mereu fără ocolișuri. 

Citește și: Ayan, fiul Mihaelei Rădulescu, transformare impresionantă de look. Cum arată acum

Aceasta a dezvăluit într-un interviu acordat revistei Tango, cum și-a început viața început viața sexuală. 

"Aveam aproape 17 ani, muream de curiozitate și aproape că eu am provocat „experiența’. Iubitul meu mă tot săruta, mă tot amețea, dar era mult prea timid pentru planurile mele. Am preluat conducerea, urmându-mi instinctul, căci experiență nu exista, eram mult mai liberă decât el, care era oarecum îngrozit de ideea dezvirginării".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mihaela R. Schwartzenberg (@mihaelaradulescuschwartzenberg) on

 

"Am consumat întâmplarea, nu mi s-a părut nimic grozav, poate și pentru că am avut ghinionul să încep cu un bărbat stângaci și complexat, în fine, un adolescent chinuit, oarecum de familie, care, cred, că și astăzi are probleme la așternut (să mă scuze!)", a declarat aceasta. 

În prezent, Mihaela Rădulescu se află într-o relație de mai bine de cinci ani Felix Baumgartner, un cunoscut sportiv. Aceasta are un băiat Ayan, în vârstă de 15 ani, din căsnicia pe care a avut-o Elan Schwartzenberg. 

Sursa foto: Instagram/ Facebook 

Vezi și: Mihaela Rădulescu, 5 ani de iubire

related posts

Modifică setările cookies