Mihaela Rădulescu, într-o ipostază inedită, alături de alt bărbat. Cum a apărut vedeta pe Instagram


Mihaela Rădulescu pare să fie mereu într-o dispoziție bună. Activă pe rețelele sociale, vedeta în vârstă de 53 de ani își tine la curent cei peste 500.000 de urmăritori cu mici frânturi din viață sa personală. Recent aceasta s-a fotografiat în preajma unui bărbat, care nu este partenerul ei.


Pregătită de weekend, Mihaela Rădulescu a ținut să le ureze fanilor un sfârșit de săptămână distractiv prin intermediul unei fotografii inedite.

Aflată pe un aerodrom, lângă un avion cu o reclamă ce redă o domnișoară blondă și un tar, prezentatoarea TV a venit cu ideea să recreeze imaginea și s-a folosit de unul dintre piloți.

Astfel, pilotul de origine germană s-a pus în patru labe, pentru a reda poziția taurului, iar Mihaela Rădulescu a pozat zâmbind, asemenea blondei din reclamă. Deși partenerul ei, Felix Baumgartner nu se află în fotografie, vedeta l-am menționat în dreptul descrierii, cel mai probabil acesta aflându-se în spatele camerei de luat vederi.

"Luând poziția de "să aveți un weekend distractiv", a intitulat Mihaela Rădulescu fotografia, iar fanii au răsplătit-o cu laude:

"Ești super", "Multe salutări ție, Miha", "Ești cea mai tare".

Sursă foto: Instagram

  • Mihaela Rădulescu, într-o ipostază inedită, alături de alt bărbat. Cum a apărut vedeta pe Instagram

related posts

Modifică setările cookies