Mihaela Stan, după ce a ieșit din Survivor: "Aș fi vrut să intru de la început, să mă acomodez cu echipa"


După e a leșinat și a ieșit din competiție, Mihaela Stan a ajuns la Survivor Extra Show.


Cu sinceritate, i-a transmis lui Zanni:
 
"Aș fi vrut să intru de la început, ca să mă acomodez cu echipa, știi? Că am intrat pe nepusă masă fix la mijlocul competiției și a trebuit să mă acomodez foate repede cu tot. Deci cred că era mai bine dacă eram de la început. (...) Dar a fost mișto. (...) A fost greu să intru în ritmul ăla. A trebuit să iau toată echipa, să o cunosc. (...) Deci nu e chiar așa de ușor. Dar a fost ușor că am tot câștigat și am tot mâncat și ne-am plimbat." 

 
 
La Survivor ExtraShow, Zanni a întâmpinat-o pe Mihaela cu zâmbetul pe buze și foarte bine dispus, pentru că abia aștepta să o întrebe de ce, la intrarea în concurs, ea credea că e o competițe ușoară: "Deci nu e ușor? Vreau să lămurim: e o competiție ușoară?"
 
Mai în glumă, mai în serios, tot cu zâmbetul pe buze, Mihaela a declarat:
 
"Nu e chiar așa ușor. Dar a fost ușor că am câștigat, am mâncat, ne-am tot plimbat. (...) Este o competiție ușoară! Sunt acasă că s-a întâmplat să leșin și să plec acasă. Mai leșină omul (...) Au făcut colegii mișto de mine că am leșinat mai mult decât Tonciu."
 
FOTO: INSTAGRAM MIHAELA STAN TEAM

Pe VOYO puteți vedea în premieră Survivor Extrashow, imediat după show-ul de la TV.  Prezentat de Zannidache, adică Zanni, câștigătorul ediției de anul trecut ”Survivor România”, show-ul ”Survivor: Extrashow”, o producție VOYO | Original, îți va oferi o extraporție de aventură.

VEZI ȘI VIDEO:

related posts

Modifică setările cookies