Mihai Bendeac a vrut să demonstreze că a avut COVID-19: “Cred că din treaba asta ar trebui să învățăm toți”


Pentru că unele persoane l-au acuzat că ar fi inventat, dar și ca să știe cu siguranță dacă a avut Covid-19, Mihai Bendeac și-a făcut testul de anticorpi împotriva noului coronavirus. 


 


Testul i-a fost trimis de sora sa, dar a fost achiziționat de Speak, căruia Bendeac a și ținut să îi mulțumească.

Mai mult, a filmat întregul proces și le-a arătat fanilor prin ce a trecut. A fost până și el surprins de emoțiile pe care le-a avut în timpul testării și a spus că e probabil un factor psihologic care îl condiționează să se simtă inconfortabil în fața oricărui test de sânge. 

Emoțiile actorului au fost atât de mari încât, la un moment dat, nu mai știa cum să citească rezultatele și chiar a mărturisit că, pentru câteva secunde, s-a speriat că ar putea să aibă HIV: “deci m-au luat palpitațiile, vai cât sunt de prost, cei care fac aceste teste, le fac și pe cele pentru HIV și pentru o secundă am crezut că dacă îți apare aici așa, înseamnă că ai HIV”. 
 
Bendeac a spus și ce l-a determinat în primă fază să vorbească despre asta și să facă și testul de imunitate:
 
„ Mă bucur foarte mult că am făcut acest clip pentru că eu am vrut să vorbesc despre asta. Şi e nasol că oamenii se gândesc că ar fi stigmatizaţi. E o tâmpenie, cred că ar trebui să trecem împreună prin această chestie şi că ar trebui să învăţăm foarte multe lucruri, dar, din păcate, nu ştiu dacă o vom face“, a mai spus Bendeac.
 
Mihai Bendeac a povestit că s-a îmbolnăvit după ce participat la înmormântarea bunicului său, iar preotul care a oficiat slujba era infectat cu noul coronavirus. Ulterior, întreaga sa familie a avut de suferit: mama, tatăl, fratele, unchiul şi mătuşa.
 
“Ar trebui să învățăm să nu ne mai doară fix în.... Din păcate, nu cred că o să învățăm. Pentru că uite ce se întâmplă. Trebuie să ne vindecăm în primul rând de durerea în...Generalizată! Să ne pese! Absolut orice ne afectează!
 
PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA VIAȚA BATE VLOGUL-SEZONUL 2FOTO: MIHAI BENDEAC FACEBOOK

related posts