Mihai Bendeac, după ce s-a vaccinat cu  serul AstraZeneca: "Pe vremuri, bărbații mergeau în războaie"


Mihai Bendeac s-a vaccinat cu serul dezvoltat de AstraZeneca, deși acesta a devenit tot mai controversat.


Mai mult, Agenția Europeană a Medicamentului a confirmat că, în anumite cazuri, serul poate provoca troboze și s-a trecut deja la atenționări speciale. 
 
Cu toate acestea, pe platforma oficială Ro Vaccinare, a apărut un mesaj preluat de pe Facebook-ul actorului, mesaj care a confirmat vaccinarea acestuia cu AstraZeneca, alături de imagini care arătau acest lucru:
 
"Am ales să mă vaccinez cu cel mai puțin dorit vaccin în acest moment.
 
Fratele meu s-a vaccinat cu AstraZeneca. Nu puteam să fiu mai prejos. Am ales să mă vaccinez cu AstraZeneca și pentru că este vaccinul cel mai puțin ales. Vreau să dau încredere în oamenii de știință, în medicină, în ceea ce înseamnă vaccinare și alegând să mă vaccinez cu cel mai puțin dorit vaccin în acest moment.

Toții oamenii care sunt urmăriți de alți oameni ar trebui să-și asume acest rol și să ofere exemple bune și demne de urmat. Gestul meu de astăzi îmi pare un exemplu care ar putea să fie îndeajuns de puternic.” a povestit Mihai Bendeac, conform unui postări publicate pe Facebook, de Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 ."
 

Mai mult, pe pagina sa personală, Bendeac a scris:
 
"PS - Pe vremuri, bărbații mergeau în războaie. Acolo, rata de supraviețuire era, uneori, si de 50%. Astăzi, din 35 de MILIOANE de doze ale unui vaccin, au existat 7 reacții adverse severe. Fătălăilor li s-au udat chiloții roz. Chill the fuck up și faceți ce trebuie să faceți ca să terminăm odată cu perioada asta! ????????????????????
PPS - Acum ne luăm cuminți popcorn și, pentru că suntem pe Facebook, urmărim bombardierii si biologii în acțiuni."
 
În ceea ce privește starea sa de sănătate, Mihai Bendeac nu a raportat ulterior niciun fel de probleme majore cauzate de vaccin. 
 
Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate, cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale doar pe voyo.ro


PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA OLIMPIADA MĂMICILOR:

FOTO: MIHAI BENDEAC FACEBOOK 


related posts

Modifică setările cookies