Mihai Costea a dezvăluit motivul despărțirii de Daniela Crudu, după 8 ani


Mihai Costea este un fotbalist celebru alături de care Daniela Crudu a trăit o frumoasă poveste de dragoste, timp de 4 ani. La scurt timp de la despărțire, s-a speculat că motivul separării ar fi gelozia sportivului, însă acum s-a aflat adevărul!


Daniela Crudu și Mihai Costea au format un cuplu în perioada 2011-2015, pe vremea când atacantul juca la FCSB. Relația lor a fost una extrem de controversată, mai ales că la scurt timp de la despărțire, apropiații asistentei TV au declarat că fotbalistul a fost foarte violent. 

Acum, după 8 ani, Mihai Costea a fost invitat la un podcast, acolo unde a spus perspectiva lui de poveste. Acesta a explicat că relația cu Daniela Crudu s-a încheiat deoarece comportamentul asistentei TV s-a schimbat, aceasta devenind mult mai cuminte. 

„Între noi devenise monotonie. Chiar am avut o relație serioasă, ea a renunțat la multe lucruri pentru mine, iar eu nu am renunțat la ea deși poate îmi era mult mai bine în fotbal. Ea s-a transformat în fată de casă și îmi plăcea mai mult cum era înainte”, a declarat Mihai Costea potrivit Cancan.

Sursă foto: Daniela Crudu/Facebook, Mihai Costea/Facebook

  • Mihai Costea a dezvăluit motivul despărțirii de Daniela Crudu, după 8 ani

related posts

Modifică setările cookies