Mihai Petre și Elwira, ținute superbe la nunta lui Smiley și a Ginei Pistol. Cei doi au strălucit pe ringul de dans


Nunta lui Smiley și a Ginei Pistol a fost evenimentul anului. La data de 27 mai, toată lumea bună din showbiz s-a strâns la Orangeria Iris, lângă pădurea Snagov și a petrecut până dimineața pe muzica cântată de artiști precum Luis Gabriel, Damian Drăghici sau trupa Azur. Printre invitați s-au numărat și Mihai Petre și soția sa, Elwira, care au uimit nu doar prin ținutele superbe, ci și pașii de dans. Iată cum s-au îmbrăcat cei doi!


Mihai și Elwira Petre s-au numărat și ei printre invitații prezenți la nunta Ginei Pistol și a lui Smiley. Desfășurată la Organeria Iris, lângă pădurea Snagov, nunta a avut o tematică ce a combinat eleganța cu relaxarea, fapt pentru care ținutele invitaților au fost diverse. Dacă unele doamne au optat pentru rochii simple, cizme de cowboy și pălării, altele au mers pe ținute clasice precum rochii lungi, cu decolteuri și șliț adânci și pantofi cu toc înalt.

 În ultima categorie intră și Elwira Petre care a ales să poarte o rochie albastră din tulle, cu decolteu adânc și sandale argintii cu toc. Pentru a se asorta cu soția sa, Mihai Petre a purtat un costum culoarea ecru, din în și o cămașă în aceeași nuanță cu rochia partenerei.

Nu doar că au strălucit pe ringul de dans, dar s-au și distrat la maximum alături de celelalte persoane. Având în vedere că sunt dansatori profesioniști, Elwira și Mihai Petre s-au despărțit pe ringul de dans și le-au arătat celorlalți invitați câțiva pași. 

Mihai Petre a dansat împreună cu Andreea Esca, care a ținut pasul cu acesa fără probleme, iar Elwira s-a lăsat învârtită de carismaticul Pavel Bartoș.

@official.manele #fy #mihaipetre #andreeaesca #pavelbartos #smiley #ginapistol #romania #nunta #viral ♬ Papu - Sandu Ciorba

Sursă foto: Instagram

related posts

Modifică setările cookies