Mihai Rait: "A zis fiul meu Alex ceva, m-a omorât!"


Mihai Rait este căsătorit cu Ana Maria Dragomir, o tânără cu 14 ani mai mică decât actorul, alături de care acesta are cea mai frumoasă familie. 


Cei doi s-au cununat în 2017, iat în 2018 au devenit părinții lui Alexandru. La "Vorbește lumea", Mihai Rait declara:
 
„Soția mea nu vrea să iasă în evidență. Ne-am cunoscut la un spectacol de-al meu, de stand-up comedy. Eram vecini de blocuri, ne-am văzut la un spectacol, ne-am plăcut și așa s-a născut povestea noastră de dragoste, care s-a finalizat cu o căsătorie.

Suntem finii lui Bobo, Mihai Bobonete, cu care mă știu din copilărie. La trei luni am cerut-o. Cam la sfârșitul primei săptămâni i-am spus că o iubesc. Ea s-a speriat puțin când am cerut-o. (…) Sigur am ales bine. Ea o să rămână până la final."

"Noi ne-am căsătorit în 2017 și în 2018 am devenit părinți. În 2019 am avut luna de miere. Atunci ne-am permis să mergem. Am fost în Grecia. Am stat vreo 10 zile. Extraordinar a fost."
 
 
Și în cadrul podcastului DA BRAVO, realizat alături de prietenii săi Mihai Bobonete și Costi Diță chiar în ultima zi a anului 2021, cea mai frumoasă amintire a actorului din anul care a trecut e legată tot de familie:
 
"A zis Alex ceva (...) M-a omorât. A zis vreau în brațele tatilui."

VEZI ȘI VIDEO:

FOTO: MIHAI RAIT INSTAGRAM

  • Mihai Rait: A zis fiul meu Alex ceva, m-a omorât!
Modifică setările cookies