Mihai Rait, complimente de la admiratori după ce s-a afișat cu soția pe rețelele sociale


Mihai Rait se relaxează la Londra, cu câteva zile înainte de a susține un nou spectacol de stand-up comedy în România. Actorul din „Las Fierbinți” a postat o fotografie în care apare alături de soția lui și fanii au reacționat imediat.


Soția lui Mihai Rait este de o frumusețe răpitoare, însă actorul se afișează rar cu ea pe rețelele sociale. Motivul este cât se poate de evident, fiindcă el crede că viața personală nu are nevoie de o scenă. 

Totuși, într-un gest rar, actorul Las Fierbinți și-a bucurat fanii cu un instantaneu surprins la Londra, unde cei doi relaxează în aceste zile.

Să îți trăiască nepoata!”, i-a transmis cineva. „Să fiți sănătoși, fericiți și iubiți!”, a scris alt admirator pe Instagram.

Ana Maria Dragomir și Mihai Rait sunt căsătoriți de șase ani și au împreună un fiu de 5 ani, pe nume Alexandru.

Recent, actorul a dezvăluit că a cerut-o de soție pe Ana Maria după doar trei luni de relație și că nu poate uita momentul pe care l-a ales pentru a-i propune să pășească împreună pe același drum.

Am cerut-o pe 4 iulie 2016 și am făcut-o în momentul în care ea se încălța, noi pregătindu-ne să ieșim din casă, să mergem la finala Românii au talent, unde eu susțineam un spectacol de improvizație, în calitate de invitat. Știu, vă așteptați la ceva mai siropos, dar așa mi-a venit mie atunci, chiar nu puteam să mai aștept până seara, în ziua aia luasem și inelul și eram nerăbdător să o cer”, a dezvăluit Mihai Rait într-un interviu.

Mihai Rait face parte din distribuția show-ului Săriți de pe fix, care va fi la PRO TV în curând.

Vezi și VIDEO:

related posts

Modifică setările cookies