Mila Kunis și Ashton Kutcher, apariție rară în public alături de copii. Cum a fost pozat unul dintre cele mai discrete cupluri


Mila Kunis și Ashton Kutcher formează unul dintre cele mai discrete cupluri de la Hollywood.


Cei doi preferă să stea departe de ochii presei, mai ales atunci când vine vorba despre copiii lor. Mila și Ashton au un băiat și o fată, iar în urmă cu câteva zile au fost surprinși de paparazzi în timp ce se plimbau prin parc. 

Îmbrăcați lejer, cu mască pe față, cei patru s-au comportant ca niște persoane normale, fără să atragă atenția în mod deosebit. 

Ashton Kutcher și Mila Kunis au ales să îi crească pe cei doi copii într-un mod simplu, fără a-i răsfăța așa cum ar avea posibilitatea.

De altfel, în cadrul emisiunii Kyle and Jackie O Show, Mila a declarat, în glumă, că stilul lor de parenting include ”să-i învățăm de la o vârstă fragedă că, știți voi, mami și tati poate că au niște bani, dar voi sunteți săraci”.

Într-o notă mai serioasă, actrița a adăugat: ”Este foarte important, pentru că noi amândoi provenim din medii sărace. Am crescut foarte săraci, ne-am făcut un nume pe cont propriu și suntem conștienți de valoarea fiecărui bănuț. Nu am primit nimic de la nimeni.”

Vezi și: 

related posts

Modifică setările cookies