Miley Cyrus, dezvăluiri despre primele sale experiențe sexuale: cine a fost primul bărbat din viața ei


Miley Cyrus este una dintre cele mai sincere și deschise vedete când vine vorba despre sexualitatea sa. Nu este un secret faptul că îi plac și femeile și bărbații în egală măsură.

Tag-uri: #Miley Cyrus

Vedeta a dat unul dintre cele mai sincere interviuri din viața sa și a vorbit fără jenă despre primele ei experiențe sexuale. Miley, acum în vârstă de 27 de ani, spune că prima oară când a făcut sex cu un bărbat a fost la 16 ani. S-a întâmplat ca fix cu el să se și căsătorească câțiva ani mai târziu :)  Da, este vorba despre deja fostul ei soț, Liam Hemsworth. 

“Nu am mers până la capăt cu un tip până la 16 ani. Dar într-un final am ajuns să mă mărit cu el. Am mințit și i-am zis că nu e prima oară pentru mine, ca să nu par fraieră”, a spus Miley.

 

Artista a mărturisit însă că s-a simțit mai întâi atrasă de fete, cu care a experimentat din punct de vedere sexual. “Prima experiență sexuală a fost cu o fată… de fapt cu două… și a fost mai mult decât sărutat. Prietenele mele aveau iubiți pe la 12 ani, însă eu mă combinam cu fete”, a spus Miley.

FULLSCREEN
Miley Cyrus, dezvăluiri despre primele sale experiențe sexuale: cine a fost primul bărbat din viața ei
  • /

related posts

Modifică setările cookies